Luchtverdeeldoeken - XS screens

Luchtverdeeldoeken - XS screens
Luchtverdeeldoeken - XS screens
Het luchtverdeeldoek is een heel belangrijk onderdeel van een OK of Opdek UDF luchttoevoersysteem. Het is niets anders dan een luchtdoorlatend polyester weefsel (het doek) wat wordt gespannen op een aluminium of HPL framewerk.

Bespannen luchtverdeeldoeken- XS Screens

In eigen beheer en onder Cleanroom omstandigheden bespant Medexs luchtverdelers. Alle typen luchtverdelers kunnen met behulp van onze innovatieve moderne bespannerij worden (her)bespannen. Het is voor het eerst mogelijk om bij 1 partij al uw bestaande verdelers merk en type onafhankelijk te laten herbespannen! Medexs fabriceert ook het frame-werk, uit HPL of aluminium, van de luchtverdelers. Dit betekent voor u dat u naast het (her)bespannen ook een reserve of nieuwe verdeler (of set) bij ons kunt kopen en/of op voorraad kan leggen. Altijd handig bij calamiteiten!

QR code

Alle verdelers die in onze bespannerij verlaten zijn voorzien van een QR code. De QR code geeft essentiële informatie: waar gaat hij naar toe, waar komt hij vandaan, wanneer is hij herbespannen, welke voordruk en welke type doek (incl.batch nr.) is er gebruikt. Met de ze informatie bent u er zeker van dat het juiste type doek en voordruk (weerstand) wordt gebruikt bij de bespanning. Dit voorkomt ongewenste en gevaarlijke situaties zoals het ontstaan van verschillende snelheden onder het doek ten gevolge van verschillend gebruikte type doeken en weerstanden onder uw UDF systeem.

Uw voordelen

  • Bespannerij in eigen cleanroom faciliteit te Rhenen
  • Jarenlange ervaring van onze medewerkers met herbespannen en bouwen van verdelers.
  • 1 partij voor al uw verdelers, merk en type onafhankelijk, enkel of dubbelvoudig bespannen
  • Producent van alle type verdeler frames (HPL of Aluminium)
  • Alle verdelers worden voorzien van een QR code
  • Mogelijkheid raamcontract voor al uw verdelers-vaste prijzen- geen verrassingen
  • Service en montage team beschikbaar 24/7

Meer informatie

Voor meer informatie over nieuwe verdelers of het (her)bespannen van uw huidige verdelers kunt u contact opnemen met: Dennis van Dijk - 06-42713997- dennis@medexs.com of Paul Roubos - 06-58990274- paul@medexs.com