Over Medexs

Partners

G&A interieurbouw
Ecos

Over Medexs

Over Medexs
Over Medexs
Over Medexs
Medexs is de deskundige partner op het gebied van afwerking en inrichting van operatiekamers en OK-complexen, cleanrooms, CSA-ruimten, sanitaire cellen, laboratoria, apotheken, zorginstellingen en andere geclassificeerde (schone) ruimten. We bieden hoogwaardige wandafkleding, vloeren, plafondsystemen, luchtbehandelingssystemen en meubels, zoals kasten, (prefab) sanitaire cellen en keukenblokken. Om u een totaaloplossing te kunnen bieden, werkt Medexs nauw samen met partner G&A interieurbouw.

Medexs is inmiddels een vertrouwde speler in de markt, en heeft veel ervaring in het vakgebied. We combineren uitgebreide kennis met een vernieuwende blik, en specialistische expertise met gezond verstand.

Wij werken met een team van ervaren, vaste medewerkers en beschikken over een productiehal van 800 m2, waar wij onze producten produceren, assembleren en monteren.

Onze visie

Bij Medexs vinden we dat je moet doen waar je goed in bent: “We only do what we can!” Medexs is gespecialiseerd in luchttoevoersystemen in onder andere operatiekamers en werkt samen met partnerbedrijf G & A om u een totaaloplossing te kunnen bieden op het gebied van inrichting van operatiekamers en cleanrooms. Het idee daarachter is dat iedereen doet waar hij in gespecialiseerd is, terwijl u één aanspreekpunt houdt. Het gemak van een totaalconcept, met de kwaliteit van deskundige specialisten.

Kennis staat bij Medexs centraal. We zijn niet alleen op de hoogte van de nieuwste richtlijnen op het gebied van geclassificeerde ruimtes, we lopen daarin zelfs voorop en spelen een (mede) bepalende rol. Onze medewerker Rob van den Berg is lid van de normcommissie die aan de wieg staat van de meetrichtlijn VCCN-RL07, een methode voor het testen en classificeren van operatiekamers en opdekruimten. Op die manier innoveren en verbeteren wij voortdurend.

Ons deskundige team heeft daarnaast jarenlange ervaring met luchtbehandeling in operatiekamers en denkt mee over de luchtbehandelingsinstallatie, het logistieke proces, de medische inrichting en bouwkundige aspecten. Medexs levert meer dan een product alleen!

Onze missie

Het is de missie van Medexs toevoegde waarde te leveren door innovatie, en het in eigen beheer ontwerpen, fabriceren, leveren en installeren van complete operatiekamers, opdekruimten, sanitaire cellen, patiëntenkamers, CSA afdelingen, cleanrooms en apotheken in de markt van de gezondheidszorg en farmaceutische industrie.

Wilt u meer weten over ons? Neem contact met ons op!