Producten & diensten

Producten & diensten
Producten & diensten
Heeft u plannen voor de bouw of renovatie van een operatiekamer of operatiekamercomplex? Zijn uw operatiekamers niet meer up-to-date? Wilt u renoveren terwijl de rest van uw operatiekamercomplex in het ziekenhuis operationeel moet blijven? Wilt u een privékliniek beginnen of uw operatiekamercomplex ombouwen tot een klasse 1-operatiekamercomplex, voorzien van een klasse 1- of klasse 2-operatiekamer?
Medexs is u graag van dienst. Samen met onze partner G & A interieurbouw, bieden we u een totaaloplossing als het gaat om de afwerking en inrichting van operatiekamers en andere geclassificeerde ruimten. Medexs is binnen dit samenwerkingsverband gespecialiseerd in de luchttoevoersystemen in ruimten met een verhoogde hygiënische eis. Wilt u meer weten over wandafwerking, vloeren, verlichting en plafondsystemen voor operatiekamers, apotheken en cleanrooms? Neem dan ook eens een kijkje op de website van ons partnerbedrijf G & A interieurbouw.

Medexs biedt:

  • Luchtinblaassystemen voor operatiekamers
  • Opdeksystemen horizontal flow of downflow
  • Maatwerk-luchttoevoersystemen voor apotheken of farmaceutische industrie
  • Luchttechnische componenten
  • Advies, installatie en service voor bovenstaande producten
  • Validatie

Medexs levert systemen die, indien vereist, kunnen voldoen aan de hoogste internationale normen en richtlijnen. Heeft u vragen over onze producten en diensten? Klik verder naar het product van uw keuze of neem contact met ons op.