Export

Partners

G&A interieurbouw
Ecos

Export

Medexs is gevestigd in Rhenen (Nederland) en bedient van daaruit een breed scala aan klanten wereldwijd. Van Azië tot Latijns-Amerika, van Europa tot het Midden-Oosten. Ook in het buitenland kunnen wij onze klanten een totaaloplossing bieden, inclusief advies en installatie. Hierbij werken we vaak samen met lokale partners, die de installatie en het projectmanagement voor ons realiseren. Ook hier profiteert u van de kwaliteit van onze systemen.

Complete luchttoevoersystemen

Medexs exporteert complete luchtinblaassystemen naar ziekenhuizen, laboratoria, apotheken en klinieken overal ter wereld. Onze systemen zijn ontwikkeld door specialisten in het vakgebied, met een jarenlange ervaring en een uitgebreide kennis en expertise. Bovendien blijven wij onze systemen voortdurend verbeteren en vernieuwen.

Luchttechnische componenten

Medexs levert wereldwijd standaard luchtinblaassystemen en luchttechnische componenten, waaronder wandafzuigroosters (ook wel extractieroosters), retourroosters, plafondroosters, filterboxen, kanaalfilterhuizen en (onderdelen van) HEPA-filters. Woont u buiten Nederland en hebt u interesse in het afnemen van één van onze componenten? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

Bent u installateur buiten Nederland en bent u geïnteresseerd in het installeren van de luchtinblaassystemen van Medexs? Neem dan contact met ons op!