Medexs: totaaloplossing voor de gezondheidszorg

Medexs biedt een totaaloplossing op het gebied van de afwerking en inrichting van operatiekamers, cleanrooms, sanitaire cellen, laboratoria, apotheken, zorginstellingen en andere geclassificeerde (schone) ruimten. Samen met onze partnerbedrijven bieden we het beste van twee werelden: een luchttoevoersysteem van de hoogste kwaliteit combineren we met ultrahygiënische wandafkleding, verlichting, vloer- en plafondsystemen en meubilair.

Kennis, kwaliteit en innovatie

Wanneer u een operatiekamer of cleanroom laat bouwen, heeft u te maken met een groot aantal partijen en leveranciers. Onze dienstverlening gaat daarom verder dan alleen ontwikkelen, fabriceren en leveren. Wij voorzien u graag in een vroeg stadium al van een gedegen advies en denken mee over de invulling van het project. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, tijdelijke of permanente oplossingen, we zijn u graag van dienst. We zijn een deskundige gesprekspartner voor technici, bouwkundigen, leveranciers en installateurs en zorgen voor een soepele samenwerking. Kennis, kwaliteit en innovatie staan daarbij centraal.

Toegevoegde waarde

Behalve met onze kennis, kwaliteit en innovatie leveren wij op meer manieren een duidelijke toegevoegde waarde aan uw project. Omdat wij onze producten in eigen beheer ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren in onze eigen productiefaciliteit te Rhenen, kunnen we u altijd een hoge mate van flexibiliteit en een superieure kwaliteit bieden.

Partners

G&A interieurbouw
Ecos

Referenties

Alrijne Ziekenhuis Alphen a/d Rijn

In opdracht van het Alrijne Ziekenhuis in Alphen a/d Rijn heeft Medexs 2 OK's inclusief 2 opdekruimtes voorzien van nieuwe luchtinblaassystemen. Tevens zijn enkele wanden gedeeltelijk voorzien van nieuwe HPL volkern afkleding en zijn de systemen gevalideerd volgens de nieuwste richtlijnen.

Alrijne Ziekenhuis Alphen a/d Rijn

Diakonessenhuis Zeist

In opdracht van Unica Bodegraven heeft Medexs deelgenomen aan de verbouwing en herindeling van de OKC afdeling van het Diakonessenhuis in Zeist.

Diakonessenhuis Zeist

Hybride operatiekamer Diakonessenhuis Utrecht

In 2018 heeft Medexs in opdracht van Winters bouw & ontwikkeling B.V. de wanden van de Hybride OK in het Diakonessenhuis met HPL mogen afkleden.

Hybride operatiekamer Diakonessenhuis Utrecht

The Hand Clinic

In opdracht van The Hand Clinic heeft Medexs in samenwerking met Warmtebouw, Klessen & de Koning en Rodenburg BV het nieuwe operatiecomplex gerealiseerd. Medexs heeft alle OK's ingericht met nieuwe UDF systemen(plena en crossflow) en de bouwkundige wanden afgekleed met HPL. Tevens zal Medexs volgens de VCCN Richtlijn 7 en de geldende WIP richtlijnen de jaarlijkse validatie op zich nemen.

The Hand Clinic

Nieuws

14 mei 2018

Medexs B.V. is met succes gecertificeerd volgens de ISO 9001:2015 norm.

Daarmee voldoet het aan de internationale eisen voor kwaliteitsmanagement. De reikwijdte van de certificering geldt voor: Het aanbieden van een totaaloplossing op het gebied van de afwerking en inrichting van operatiekamers, cleanrooms, sanitaire cellen, laboratoria, apotheken, zorginstellingen en andere geclassificeerde (schone) ruimten. ISO 9001:2015 ISO 9001:2015 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. ISO 9001 kan gebruikt worden om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf.

Medexs B.V. is met succes gecertificeerd volgens de ISO 9001:2015 norm.
22 maart 2018

Erkend leerbedrijf

Wij zijn nu ook een Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf
13 februari 2018

Het Opragon systeem

Temperatuur gecontroleerd ventilatiesysteem voor in operatiekamers.

Het Opragon systeem
08 februari 2018

Nieuwe bespannerij

Na de verhuizing naar ons nieuwe pand is nu ook de nieuwe bespannerij in gebruik genomen. In eigen beheer en onder Cleanroom omstandigheden bespant Medexs luchtverdelers. Alle typen luchtverdelers kunnen met behulp van onze innovatieve moderne bespannerij worden (her)bespannen. Het is voor het eerst mogelijk om bij 1 partij al uw bestaande verdelers merk en type onafhankelijk te laten herbespannen! Medexs fabriceert ook het frame-werk, uit HPL of aluminium, van de luchtverdelers. Dit betekent voor u dat u naast het (her)bespannen ook een reserve of nieuwe verdeler (of set) bij ons kunt kopen en/of op voorraad kan leggen. Altijd handig bij calamiteiten! Voor een prijsopgave of informatie kunt u contact opnemen via info@medexs.com of 0317-614461

Nieuwe bespannerij