Partners

G&A interieurbouw
Ecos

Nieuws

Medexs B.V. is met succes gecertificeerd volgens de ISO 9001:2015 norm.
14 mei 2018

Medexs B.V. is met succes gecertificeerd volgens de ISO 9001:2015 norm.

Daarmee voldoet het aan de internationale eisen voor kwaliteitsmanagement. De reikwijdte van de certificering geldt voor: Het aanbieden van een totaaloplossing op het gebied van de afwerking en inrichting van operatiekamers, cleanrooms, sanitaire cellen, laboratoria, apotheken, zorginstellingen en andere geclassificeerde (schone) ruimten. ISO 9001:2015 ISO 9001:2015 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. ISO 9001 kan gebruikt worden om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf.
Erkend leerbedrijf
22 maart 2018

Erkend leerbedrijf

Wij zijn nu ook een Erkend leerbedrijf
Het Opragon systeem
13 februari 2018

Het Opragon systeem

Temperatuur gecontroleerd ventilatiesysteem voor in operatiekamers.
Nieuwe bespannerij
08 februari 2018

Nieuwe bespannerij

Na de verhuizing naar ons nieuwe pand is nu ook de nieuwe bespannerij in gebruik genomen. In eigen beheer en onder Cleanroom omstandigheden bespant Medexs luchtverdelers. Alle typen luchtverdelers kunnen met behulp van onze innovatieve moderne bespannerij worden (her)bespannen. Het is voor het eerst mogelijk om bij 1 partij al uw bestaande verdelers merk en type onafhankelijk te laten herbespannen! Medexs fabriceert ook het frame-werk, uit HPL of aluminium, van de luchtverdelers. Dit betekent voor u dat u naast het (her)bespannen ook een reserve of nieuwe verdeler (of set) bij ons kunt kopen en/of op voorraad kan leggen. Altijd handig bij calamiteiten! Voor een prijsopgave of informatie kunt u contact opnemen via info@medexs.com of 0317-614461
Montage van de UDF systemen in Hospital Nobo Otrobanda
23 januari 2018

Montage van de UDF systemen in Hospital Nobo Otrobanda

Onze montage collega's zijn op locatie in het Hospital Nobo Otrobanda te Curaçao. Medexs heeft de UDF systemen in 6 operatiekamers en opdekruimten, de HPL retourschachten en de wand afzuigroosters vanuit Rhenen geëxporteerd en op dit moment worden de systemen gemonteerd.
Vanaf begin 2018 betrekken wij onze 2e locatie op Remmerden 115a te Rhenen.
21 november 2017

Vanaf begin 2018 betrekken wij onze 2e locatie op Remmerden 115a te Rhenen.

Op dit moment worden daar de laatste werkzaamheden verricht aan de nieuwe bespannerij, kantoorruimte en assemblagehal. Informatie over de officiële opening volgt later.