Woonoplossingen in harmonie met mens en maatschappij

Als Europese organisatie met Nederlandse en Japanse wortels maakt Daiwa House Modular Europe het verschil met geïndustrialiseerd modulair bouwen.

Dat doen we altijd in nauwe samenwerking met de opdrachtgever en met veel aandacht voor de toekomstige bewoners. En bovendien in harmonie met de ontwikkelingen in de maatschappij.

Ons verhaal

Creating dreams, Building hearts.

Goede woonoplossingen voldoen aan alle wensen van de opdrachtgever. Perfecte woonoplossingen bieden toekomstige bewoners ook een comfortabel thuis. Ontwikkeld in harmonie met mens en maatschappij, met oog voor de toekomst. Want een comfortabele, gezonde en toekomstbestendige woonomgeving maakt dromen waar.

Grondgebonden woningen

Een zorgeloos thuis: ruim, betaalbaar en duurzaam

Onze opschaalbare woonoplossing biedt een thuis aan gezinnen en stellen. Samen met onze opdrachtgevers helpen wij om dromen te realiseren.

Creating Dreams, Building Hearts.

Decennialange ervaring en expertise worden gebundeld in onze duurzame woonoplossingen. We ontwikkelen die altijd samen. Met opdrachtgevers, toekomstige bewoners, leveranciers en onze mensen. Dat is terug te zien in ons logo. Het Endless Heart symboliseert de waarde die we hechten aan langlopende klantrelaties.

En de continue investering in groei, ontwikkeling, aandacht voor de toekomstige bewoner en onze eigen mensen. Want een comfortabele, gezonde en toekomstbestendige woonomgeving maakt dromen waar. Daiwa House Modular Europe bouwt mee aan die dromen.

Een duurzaam thuis voor iedereen

Onze ambities op het gebied van duurzaamheid en circulariteit zijn groot. Toekomstbestendige huisvesting staat centraal in al onze activiteiten. Net als de harmonie tussen mens en maatschappij. We ontwikkelen veilige en betrouwbare woonoplossingen, met oog voor de omgeving. Daarbij streven we naar volledig hergebruik van alle componenten die we in onze modulaire bouw toepassen. Voor een duurzaam thuis, ook voor volgende generaties.

De woonoplossingen van Daiwa House Modular Europe worden ontwikkeld in volledige harmonie met mens en maatschappij, met oog voor de toekomst

De kracht van onze woonoplossingen

De kracht van onze woonoplossingen vloeit voort uit onze jarenlange ervaring op het gebied van geïndustrialiseerd modulair bouwen. Die expertise stelt ons in staat om woonoplossingen van hoogwaardige kwaliteit op een zo efficiënt mogelijke manier te realiseren. Ze worden precies zo ontwikkeld zodat ze voldoen aan alle wensen van de opdrachtgever en comfort bieden aan de toekomstige bewoners.

Zonder daarbij de impact op omgeving en milieu uit het oog te verliezen. We vervaardigen onze woonoplossingen onder gecontroleerde omstandigheden in eigen productiefaciliteiten. Daardoor heeft Daiwa House Modular Europe de volledige regie over iedere fase van het proces; van het uitwerken van het plan met de opdrachtgever tot een comfortabel thuis voor de bewoners.

Duurzame ambities voor duurzame woonoplossingen

Deze ambities hebben we niet zomaar. De vraag naar slimme en duurzame huisvestingsoplossingen in Europa groeit onverminderd door. Door onze wereldwijde expertise samen te brengen hebben we de mogelijkheid om aan deze vraag tegemoet te komen. En onze ambities zijn groot. Op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en innovatie. Met onze woonoplossingen zijn we voorloper op de Europese markt van geïndustrialiseerd modulair bouwen.

Veiligheid en certificeringen

Zoals mens en maatschappij bij ons centraal staan, staat ook veiligheid altijd voorop. Niet alleen de veiligheid van onze mensen, maar ook van de omgeving. Daiwa House Modular Europe draagt zorg voor de veiligheid op alle onderdelen van de bouwprocessen. Lees meer over wat we doen om veilige bouw te garanderen. Vanzelfsprekend beschikken we over alle certificeringen.

Neem contact met ons op

Een van onze adviseurs spreken? We denken met u mee

Toekomstbestendige woonoplossingen ontwikkelen we samen. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen. Dat kan telefonisch, via e-mail of via het contactformulier. Stel ons uw vraag en laat uw gegevens achter. Onze mensen nemen snel contact met u op.

Bel mij terug
Algemene Voorwaarden(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bezoek ons Experience Center

Wat als het mogelijk is om zelf te beleven wat geïndustrialiseerd modulair bouwen inhoudt? Ons gloednieuwe Experience Center op onze locatie in Montfoort maakt het mogelijk.

Vestiging Montfoort (Hoofdkantoor)
Jan Snel BV
Willeskop 94, 3417 ME Montfoort
Postbus 200, 3417 ZL Montfoort
Tel.: 0031 348 47 90 90
E-mail info@jansnel.com

Vestiging Montfoort (Hoofdkantoor)
Jan Snel BV
Willeskop 94, 3417 ME Montfoort
Postbus 200, 3417 ZL Montfoort
Tel.: 0031 348 47 90 90
E-mail info@jansnel.com

Vestiging Montfoort (Hoofdkantoor)
Jan Snel BV
Willeskop 94, 3417 ME Montfoort
Postbus 200, 3417 ZL Montfoort
Tel.: 0031 348 47 90 90
E-mail info@jansnel.com