Persbericht Medexs

12 mei 2022

Medexs en Jan Snel bundelen expertises: Medexs gaat nu medische ruimten én gebouwen ontwerpen en realiseren.

Rhenen, 12 mei 2022-  Bouwer van medisch geclassificeerde ruimten Medexs en modulair bouwer Jan Snel, beiden onderdeel van de Daiwa House Group, hebben hun expertises met betrekking tot medische gebouwen en ruimten samengebracht. Dat betekent dat Medexs nu een totaaloplossing voor de medische en farmaceutische sector biedt; een breed aanbod van specialistische duurzame gebouw- en ruimte oplossingen, van operatiekamers tot complete ziekenhuizen.  

De vraag naar geclassificeerde medische gebouwen en ruimten die duurzaam, flexibel en binnen korte tijd gerealiseerd kunnen worden neemt toe. Jos Lans, CEO Medexs: “Doordat wij onze specialistische kennis en ervaring hebben gebundeld beschikken wij nu over alles wat nodig is om aan de vraag naar geclassificeerde ruimten en gebouwen te voldoen. Daarmee bieden we dé totaaloplossing voor de medische en farmaceutische sector aan, in Nederland en de rest van Europa. Van ontwerp tot realisatie, van operatiekamer tot compleet ziekenhuis”.
Het team beschikt over jarenlange specialistische ervaring en denkt mee gedurende het gehele proces. In combinatie met het grote netwerk en de modulaire productie in eigen fabriek, kan Medexs  het totale proces uit handen nemen. 

De wijze waarop Medexs ontwerpt en bouwt is flexibel, transparant en efficiënt. Door de manier van bouwen kan Medexs de capaciteit van een medisch gebouw op- en afschalen indien nodig. “Wij zorgen voor een integrale aanpak, voor toepasbare, flexibele oplossingen en voor concreet resultaat binnen de gestelde termijn. In combinatie met open communicatie is dat precies wat de maatschappij en onze partners, nu en in de toekomst, van ons vragen”, aldus Jos Lans.

Harry van Zandwijk, CEO Jan Snel: “Wij zijn voorlopers in onze specialismen. Innovatie en modulair, efficiënt en flexibel bouwen zit in het DNA van onze organisatie en wij gebruiken en delen onze kennis graag om de sector en onszelf te blijven verbeteren op deze aspecten.”

Een duurzaam thuis voor iedere doelgroep. Een van onze adviseurs spreken?

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Meld u dan aan voor onze toekomstige nieuwsbrief via de contactpagina