Social

Veiligheid en welzijn behoren tot onze kernwaarden. Voor onze mensen, onze klanten en hun bewoners.

Social impact

Onze modulaire constructies hebben een positieve impact op maatschappelijke ontwikkelingen.

 
ONZE DOELEN

Social doelen voor 2030

 

Betrokkenheid medewerkers: 8.5


Diversiteit & inclusie (Vrouwen in management-posities): 30%


Safety Culture Ladder: Trede 5

“Het veranderen van mentaliteit en cultuur is uitdagend en tijdrovend, maar het begint met toewijding om de dingen elke dag beter te doen.”


Nico Vester
Head of HR

Veiligheid staat bij ons voorop

Voor ons is veiligheid iets dat we met elkaar realiseren. Hoe mooi de resultaten van onze projecten ook zijn, er zijn altijd risico’s aan verbonden. Daarom is bij Daiwa House Modular Europe bewustwording en betrokkenheid een topprioriteit. Veiligheid zit in het DNA van onze mensen. Zowel op onze project- en productielocaties als op kantoor.

Duurzaamheid voor milieu, maatschappij en bedrijfsvoering

Duurzaamheid gaat voor ons verder dan alleen het milieu. We dragen zorg aan onze planeet, de maatschappij en onze relaties met stakeholders. Lees meer over onze ESG thema’s.

Environmental

Onze ambitie is een schone planeet zonder afval. Een kleinere impact op het milieu draagt op een positieve manier bij aan het succes van modulaire woningen.

Governance

We werken volgens de hoogste ethische en bestuurlijke standaarden en dat maakt ons een betrouwbare partner voor de partijen waar we mee samenwerken

Daiwa ESG Rapport 2022

Zojuist gepubliceerd: Het complete overzicht van onze prestaties in 2022 en de doelen voor 2030 en daarna. Lees het ESG-verslag online.