Cleanrooms

Een schone omgeving voor elk productieproces.

Medexs ontwerpt, bouwt en valideert cleanrooms voor diverse industrieën. Een cleanroom is een schone werkomgeving die contaminatie van uw productieproces zo goed als mogelijk uitsluit. Hierdoor bent u verzekerd van een stofarme werkruimte die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen in uw industrie.

Wij werken met streng geselecteerde partners

Een cleanroom bouwen is een activiteit die een zorgvuldige voorbereiding vereist. Om een gedegen oplossing te bieden is een analyse van het productieproces en de daarvoor geldende regelgeving binnen uw industrie noodzakelijk. Het resultaat is een op maat gemaakt ontwerp, zodat u verzekerd bent van een schone werkruimte voor uw productieprocessen. Uiteraard behoort ook een turnkey cleanroom bouwen tot de mogelijkheden: hierbij verzorgen wij het ontwerp tot en met de validatie en nemen we u ook de nazorg geheel uit handen.

Wij werken enkel met streng geselecteerde partners uit Nederland en het buitenland. Één daarvan is de Oostenrijkse cleanroom-bouwer Ecos GmbH. ECOS GmbH is de fabrikant van diverse cleanroomsystemen. Door de jarenlange ervaring met het bouwen van cleanrooms heeft Medexs tevens eigen wand- en plafondsystemen ontwikkeld.