Operatiekamers

Medexs biedt een totaaloplossing voor operatiekamers

Samen met onze partnerbedrijven bieden we de beste totaaloplossing. We combineren een luchttoevoersysteem van de hoogste kwaliteit met hygiënische wandafkleding, verlichting, vloer- en plafondsystemen en meubilair.

Medexs biedt een totaaloplossing op het gebied van de afwerking en inrichting van operatiekamers

Wanneer u een operatiekamercomplex laat bouwen, heeft u te maken met een groot aantal partijen en leveranciers. Onze dienstverlening gaat daarom verder dan alleen het ontwikkelen, fabriceren en leveren. Wij voorzien u graag in een vroeg stadium al van een gedegen advies en denken mee over de invulling van het project. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, tijdelijke of permanente oplossingen, we zijn u graag van dienst.

We zijn een deskundige gesprekspartner voor technici, bouwkundigen, leveranciers en installateurs en zorgen voor een soepele samenwerking. Kennis, kwaliteit en innovatie staan daarbij centraal. Omdat wij onze producten in eigen beheer ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren in onze eigen productiefaciliteit te Rhenen, kunnen we u altijd een hoge mate van flexibiliteit en een superieure kwaliteit bieden.

Turnkey

Voor het turnkey bouwen en verbouwen van (geclassificeerde) ruimten zoals behandelkamers, operatiekamers, polikliniek of zelfs uw gehele kliniek bent u bij Medexs op het juiste adres. Medexs neemt het volledige project (van ontwerp tot validatie) uit handen. Omdat u slechts één aanspreekpunt heeft met alle benodigde kennis van de bouw, techniek en medische inventaris wordt u geheel ontlast. Belangrijk hierin is dat Medexs voor de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties samenwerkt met vaste en gerenommeerde partijen welke allen veel ervaring hebben in de medische sector.

Mocht de bouw of verbouw niet passen in uw huidige of het beoogde gebouw, dan behoort de uitbreiding met modulaire bouw tot de mogelijkheden. Wij combineren snelheid met comfort. Ideaal als u gebaat bent bij snelle huisvesting. Daarnaast is modulaire huisvesting te allen tijde op te schalen en daarmee toekomstbestendig.