Medexs waarborgt kwaliteit en draagt validatie-activiteiten over aan Mediservice

04 jan 2024

Rhenen, 22 december 2023 – Medexs, bouwer van medisch geclassificeerde ruimten, draagt per 1 januari 2024 haar validatie-activiteiten over aan Mediservice B.V., fabrikant-onafhankelijke leverancier van managed maintenance services in de gezondheidszorg. Medexs streeft naar de hoogste kwaliteit in haar projecten en deze strategische samenwerking zorgt ervoor dat die projecten onafhankelijk gecontroleerd en gevalideerd worden.

Als onderdeel van de strategische samenwerking wordt het validatie-team van Medexs geïntegreerd met het bestaande team van Mediservice. Door deze samenvoeging kunnen alle klanten nu en in de toekomst profiteren van onafhankelijke toetsing van de klinische ruimtes, medische apparatuur en (lucht)technische installaties.

Paul Roubos, Operationeel Directeur van Medexs, benadrukt het belang van de samenwerking: “Bij Medexs staat kwaliteit centraal in alles wat we doen. Als specialist in het afbouwen van geclassificeerde ruimten streven wij altijd naar het leveren van de hoogste kwaliteit aan onze klanten. Door samen te werken met Mediservice kunnen wij onze klanten garanderen dat onze hoogwaardige bouwprojecten onafhankelijk worden getoetst door ervaren professionals.”

Voor de klanten van Medexs verandert er praktisch niets. De contactpersonen, uitvoering en planning blijven onveranderd, en ze kunnen blijven rekenen op dezelfde dienstverlening waaraan zij gewend zijn. Het gehele validatieteam is volledig op de hoogte van alle bedrijfsprocessen, wat een naadloze overgang en voortzetting van de service garandeert.

Een duurzaam thuis voor iedere doelgroep. Een van onze adviseurs spreken?

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Meld u dan aan voor onze toekomstige nieuwsbrief via de contactpagina