Onderhoud en Validatie

Geclassificeerde ruimte is een belangrijk onderdeel van uw organisatie

Als geen ander beseffen wij dat uw geclassificeerde ruimte een belangrijk onderdeel is van uw organisatie en goed dient te functioneren. Daarom zorgen wij voor een nauwkeurige installatie en een perfecte service na levering van onze systemen. We geven trainingen in hygiënisch werken en zijn bij vragen of problemen 24 uur per dag bereikbaar.

Business Unit Service & Validatie

De Business Unit Service & Validatie van Medexs B.V. is gespecialiseerd in het renoveren en valideren van Medische ruimten, Apotheken, Veiligheidskasten en Cleanrooms. Wij kunnen aan de hand van een validatie de impact aangeven die het toetsingskader van de IGJ, de geldende normering conform o.a. NEN, ISO en GMP kan hebben op de bestaande complexen/ ruimtes. De onderhouds- en validatieafdeling van Medexs is gespecialiseerd in het valideren en onderhouden van Operatiekamers, Cleanrooms, Laminar Flow- en veiligheidswerkbanken en luchtbehandelingsinstallaties.

Validatie

Onze VCA-gecertificeerde validatietechnici zijn opgeleid door middel van specifieke Cleanroomtrainingen (VCCN) en voorzien van de benodigde gekalibreerde meetapparatuur.

Bespannerij Cleanroom Luchtverdelers

In eigen beheer en onder Cleanroom-omstandigheden bespant Medexs luchtverdelers. Alle typen luchtverdelers kunnen met behulp van onze bespannerij worden (her)bespannen. Medexs fabriceert ook het frame-werk, uit HPL of aluminium, van de luchtverdelers.