Over Medexs

Medexs is een specialist in het ontwerpen en realiseren van geclassificeerde gebouwen en ruimten

In 2021 hebben Jan Snel -afdeling cure- en Medexs hun krachten gebundeld en zijn samen verder gegaan onder de naam Medexs. Door het samenbrengen van de kennis en ervaring van totaalbouw van Jan Snel met de kennis van het afbouwen van geclassificeerde ruimten zoals operatiekamers en laboratoria van Medexs, komen wij nu gezamenlijk vanuit Medexs tegemoet aan de groeiende vraag naar realisatie van geclassificeerde ruimten en gebouwen van hoge kwaliteit, van operatiekamers tot complete ziekenhuizen.

Specialistische kennis, jarenlange ervaring en transparante processen

Wij beschikken over de kennis, het netwerk en de slagvaardigheid die nodig is om de aan de Europese vraag naar geclassificeerde ruimten en gebouwen te voldoen. Vanuit deze combinatie aan specialistische ervaring realiseren we modulaire en daarmee duurzame oplossingen voor de medische sector.

Als turn key systeembouwers van permanent medisch vastgoed weren wij transparant, efficiënt en duurzaam. Wij delen onze kennis en jarenlange ervaring om geclassificeerde medische gebouwen en ruimten te realiseren.

Daiwa House Modular Europe

Medexs is onderdeel van Daiwa House Modular Europe. Daiwa House Modular Europe herbergt ruim 60 jaar ervaring in de Benelux en ruim 50 jaar op internationale schaal. Binnen Daiwa House Modular Europe smelten de expertises van Daiwa House Group en Jan Snel samen. Het beursgenoteerde Daiwa House Group en Jan Snel, een van de grootste spelers op het gebied van modulaire en duurzame bouwoplossingen in Europa maken het verschil met geïndustrialiseerd en modulair bouwen.

Zij bieden een breed scala aan woonoplossingen die voorzien in uiteenlopende woonwensen en -behoeftes.  Voor haar opdrachtgevers én de toekomstige bewoners. Als organisatie met Europese en Japanse wortels staat de relatie tussen mens en maatschappij centraal in alles wat we doen. Ook in de manier van bouwen. Met aandacht voor de toekomst.

Het logo van Daiwa House Modular Europe – het ‘oneindige hart’ – representeert de band die het bedrijf heeft met zijn klanten en doelgroepen en de continue investering in groei en ontwikkeling.