Laboratoria

Een schone en veilige werkomgeving.

Bij het bouwen of verbouwen van een laboratorium komt veel kijken. Zo is het noodzakelijk om bepaalde eisen en mogelijkheden in kaart te brengen. Denk daarbij aan budget, deadlines, capaciteit van de ruimte en of je met nieuwbouw of bestaande bouw te maken hebt.

Medexs biedt een totaaloplossing op het gebied van de afwerking en inrichting van laboratoria

Wanneer u een laboratorium laat bouwen, heeft u te maken met een groot aantal partijen en leveranciers. Onze dienstverlening gaat daarom verder dan alleen het ontwikkelen, fabriceren en leveren. Wij voorzien u graag in een vroeg stadium al van een gedegen advies en denken mee over de invulling van het project. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, tijdelijke of permanente oplossingen, we zijn u graag van dienst.

We zijn een deskundige gesprekspartner voor technici, bouwkundigen, leveranciers en installateurs en zorgen voor een soepele samenwerking. Kennis, kwaliteit en innovatie staan daarbij centraal. Omdat wij onze producten in eigen beheer ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren in onze eigen productiefaciliteiten, kunnen we u altijd een hoge mate van flexibiliteit en kwaliteit bieden.