Ziekenhuizen

Specialist in ontwerp en realisatie van medische ruimten en gebouwen

Medexs is een specialist in het ontwerpen en realiseren van geclassificeerde ruimten en gebouwen. De wijze waarop wij ontwerpen, bouwen en realiseren is flexibel, transparant en efficiënt. Door onze manier van bouwen zijn wij in staat de capaciteit van een medisch gebouw op te schalen of af te schalen indien nodig. We herstructureren ook  bestaande gebouwen. Wij zorgen voor integraliteit, voor toepasbare, flexibele oplossingen en voor concreet resultaat binnen de gestelde termijn. Medexs begeleidt het project gedurende de ontwerpfase, realisatie en de kwalificatie.

Medexs biedt een totaaloplossing op het gebied van de afwerking en inrichting

Gedurende het project heeft u te maken met een groot aantal partijen en leveranciers. Wij kunnen het complete proces uit handen nemen. Ons team beschikt over jarenlange ervaring en denkt mee over de luchtbehandelingsinstallatie, het logistieke proces, bouwkundige aspecten, meubilair en de medische inrichting.

We zijn een de gesprekspartner voor technici, bouwkundigen, leveranciers en installateurs en zorgen voor een integrale aanpak. Kennis, kwaliteit en innovatie staan daarbij centraal. Omdat wij onze producten in eigen beheer ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren, bieden we altijd een hoge mate van flexibiliteit en kwaliteit.