Prive klinieken

Van operatiekamers tot turnkey projecten

Voor het turnkey bouwen en verbouwen van (geclassificeerde) ruimten zoals behandelkamers, operatiekamers, polikliniek of zelfs uw gehele kliniek bent u bij Medexs op het juiste adres.

Van ontwerp tot validatie

Medexs neemt het volledige project (van ontwerp tot validatie) uit handen. Omdat u slechts één aanspreekpunt heeft met alle benodigde kennis van de bouw, techniek en medische inventaris wordt u geheel ontlast.

Belangrijk hierin is dat Medexs voor de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties samenwerkt met vaste en gerenommeerde partijen welke allen veel ervaring hebben in de medische sector.

Mocht de bouw of verbouw niet passen in uw huidige of het beoogde gebouw, dan behoort de uitbreiding met modulaire bouw tot de mogelijkheden.

Wij combineren snelheid met comfort. Ideaal als u gebaat bent bij snelle huisvesting. Daarnaast is modulaire huisvesting te allen tijde op te schalen en daarmee toekomstbestendig.

We zijn een deskundige gesprekspartner voor technici, bouwkundigen, leveranciers en installateurs en zorgen voor een soepele samenwerking. Kennis, kwaliteit en innovatie staan daarbij centraal. Omdat wij onze producten in eigen beheer ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren in onze eigen productiefaciliteit te Rhenen, kunnen we u altijd een hoge mate van flexibiliteit en een superieure kwaliteit bieden.