Consultancy

Advies bij nieuwbouw en renovatie

De renovatie of nieuwbouw van een operatiekamer, cleanroom of laboratorium is een omvangrijk project. Onze adviseurs kunnen u stap voor stap begeleiden in dit proces.

In overleg met alle stakeholders

Het ontwerp en realisatie van een afdeling wordt mede bepaald door het medische- en logistieke proces. De gebruikers worden door middel van diverse workshops (gebruikerssessies) begeleidt tot het komen van een wenselijke programma voor de verbouw/nieuwbouw. Een state-of-the-art kliniek of zorginstelling kan toepasselijk zijn voor een organisatie indien de stakeholders hierin gekend zijn.

Ontwerp en Planning

Het ontwerpen en realiseren hangt samen met het medische- en logistieke proces. De stakeholders zijn mede bepalend voor het ontwerp en uitvoering. Een state-of-the-art ruimte kan toepasselijk zijn voor een organisatie indien de stakeholders hierin gekend zijn. Om deze reden is het belangrijk het project uit te voeren conform de wensen van deze stakeholders. Hierin vinden wij een van de belangrijkste gebruiker; de patiënt en het gezin waarvoor, bijvoorbeeld de operatiekamer, gebruikt zal worden. De beleving, omgeving en sfeer heeft uiteraard impact op de patiënten ongeacht de noodzaak van de ingreep.

Wij denken graag mee in diverse technieken en systemen voor het realiseren van de meest patiënten personeel vriendelijke project voor uw organisatie.