Feestelijke viering nieuwbouw hotfloor Rode Kruis Ziekenhuis

06 mrt 2023

Op 6 maart 2023 vierden we de eerste paal voor de nieuwbouw van de hotfloor van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk.
De nieuwe hotfloor omvat naast een operatiekamer complex voorzien van operatiekamers, opdekruimten, verkoeverruimte (2de verdieping), een complete radiologie afdeling met MRI, CT etc. (1ste verdieping) en een Acute Opname Afdeling. Op de begane grond wordt een nieuwe spoedeisende hulp gerealiseerd met ambulance ingang en huisartsenpost.

Voor RKZ betekent dit dat zij een nieuw hypermodern acute blok zullen krijgen. Het acute blok is het hart van het ziekenhuis.

Eind mei zullen wij alle grond -en (schroef)heiwerkzaamheden afronden. Rond de zomervakantie van 2023 zullen wij het hoogste punt bereiken en medio oktober 2023 zal het gebouw volledig wind -en waterdicht zijn. De oplevering van het hotfloor gebouw aan het RKZ zal medio augustus 2024 zijn. Het RKZ zal van augustus tot december 2024 het nieuwe gebouw inrichten. De ingebruikname van het nieuwe hotfloor gebouw zal december 2024 zijn.

Medexs en RKZ bouwen samen aan de toekomst!

 

Een duurzaam thuis voor iedere doelgroep. Een van onze adviseurs spreken?

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Meld u dan aan voor onze toekomstige nieuwsbrief via de contactpagina